Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Mobiltelefoni

Hos oss tecknar du gynnsamma abonnemang. Kontakta oss för priser och mer information om mobiltelefoni.

Fast & data

En kostnadseffektiv och enkel lösning är fast telefoni via bredbandet. Kontakta oss för priser och mer information om bredbandstelefoni.

 

 

Hårdvara

Rätt hårdvara på rätt plats. Vi har ett brett sortiment med produkter från världens ledande leverantörer på marknaden - bland andra Apple, Sony, HTC, Samsung och LG. Kontakta oss gärna för rådgivning.

 

 

Fast växel

Callcenters, kundtjänstföretag och större företag med traditionell reception är de som brukar  föredra fasta växlars breda funktionalitet. Vi skräddarsyr en lösning för just ditt företag. Kontakta oss för priser och mer information om fasta växlar.

 

 

Mobil växel

Även du som arbetar på ett mindre företag ska ha möjligheten att erbjuda dina kunder ett proffsigt bemötande. Med din mobiltelefon och vår kunskap utformar vi mobila växlingsanknytningar. Kontakta oss för priser och mer information.