Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Om oss

Vi anser att service och försäljning är en och samma sak och att det ena aldrig behöver utesluta det andra. Hos oss får ni alltid ett personligt bemötande, ni slipper långa väntetider hos operatörerna, krångliga rutiner och att lägga resurser på bevakning av marknaden. Vi fungerar som en mellanhand mellan er och operatören, och tillhandahåller utöver daglig service kostnadsfri rådgivning och avtalsövervakning. Vi anpassar tekniken efter ert behov och inte tvärtom!

Telefonin blir allt viktigare i vår vardag och tack vare en hög konkurrens på marknaden så har priserna på ett par år halverats och nya kundanpassande lösningar och avtal kommer på löpande band. Vi samarbetar med små och medelstora företag och är idag ett 30-tal anställda som dagligen arbetar för våra kunder. Hos oss får ni en hög kvalité, personlig service och den lösning som passar just er.

Sedan juli 2011 ingår vi i Dialect-koncernen. Tillsammans omsätter vi över en miljard kronor årligen och är över 650 medarbetare i 65 kundcenteters från Mora i norr till Malmö i söder. Detta är självklart en fördel och trygghet för dig som kund.

Oavsett om ni ska skaffa en ny lösning, se över det ni har idag eller avveckla, – så är ni alltid välkomna att kontakta en av våra rådgivare på 010-10 10 230!

En del av: Dialect
I samarbete med: Telia, Telenor, Tele2

 

Kontakta oss