Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Account Manager

Telefokus AB är en oberoende återförsäljare som arbetar med Sveriges starkaste varumärken inom Telecom och IT. Vi är idag ca 25 anställda som brinner för det vi gör, lägger all vår energi och fokus i att lösa det våra kunder många gånger beskriver som en djungel. Vi arbetar idag med fält, internet, inne och eventförsäljning.

Arbetsbeskrivning: Vi söker nu tre drivna Account Managers för förmedling/försäljning enbart gentemot företag. Segmentet som du kommer att arbeta mot är vår uppdragsgivares allra viktigaste kundbas. Vi erbjuder arbete i en modern och flexibel organisation där energi, driv och positivt tänkande är ledord. Vi är medvetna om att jobbet görs bättre om man har kul samtidigt. Därför arbetar vi i säljteam om 6 personer, där alla hjälper, utvecklar och stöttar varandra. En god laganda tillsammans med en stor portion uppmuntran, beröm och respekt får våra medarbetare att trivas och prestera bättre.

Arbetsuppgifter: Du kommer att ha din personliga arbetsplats i ett öppet kontorslandskap, utrustad med dator, telefoni och stödsystem. Arbetet innebär att du ringer potentiella och redan befintliga företagskunder för att presentera vår produktportfölj. Hos oss jagar vi hela tiden nya resultat, och självklart har vi också riktigt roligt på vägen dit! I tjänsten ingår en produkt och en säljarutbildning, samt löpande coaching och personlig utveckling som självklart är en del av vår vardag.

Vi är måna om våra anställda och söker dig som verkligen kan tänka dig att ge 100 % på ditt arbete. Du ska kunna visa dina framfötter och vad du går för, samt vara rekordlysten –hos oss ger man aldrig upp! Du ska vara social som person och inte rädd för att ta kontakt och kommunicera med nya människor. Det viktigaste är att du bjuder på dig själv. Du ska också ha en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt då arbetet kräver mycket telefonkontakt och korrespondens med kunder.

Känner du dig träffad av ovanstående kriterier och personlighetsdrag? I så fall finns stora möjligheter för dig att under en snabb tid ta ett par rejäla kliv upp på karriärstegen, där man också tjänar utefter vad man presterar.

Har du tidigare arbetat mot företag eller som säljare är detta meriterande men absolut inget krav då vi utbildar dig från grunden! Utbildningar sker löpande, med kompetenta och peppande coacher som introducerar dig i allt du bör veta inför starten. Vill växa tillsammans med oss? Kontakta oss nu! Vi vill gärna ha in din ansökan så fort som möjligt eftersom vi rekryterar löpande.

Så länge annonsen ligger kvar söker vi fler anställningar. Anställning kommer att ske snarast. Arbetstiden är 8.00-17.00  mån-fre. 


Intressant? Du visar ditt intresse för tjänsten genom att fylla i formulär nedan. Frågor om tjänsten besvaras av personalansvarig på nummer 070-864 27 44.

Välkommen med din ansökan!

Kontakta oss